DE INSIDE OUT’S VAN GOOGLE SHOPPING


Google shopping is een online marketing term dat onwijs kan helpen voor jouw website/webshop, via Google zijn er heel veel mogelijkheden om een webshop voor jouw onderneming in kaart te brengen. Door een Google shopping campagne kan je dus je assortiment naar de shopping pagina van Google uitbreiden. Het gevolg hiervan is dat er sneller conversies komen, en dat is natuurlijk alleen maar voordelig. 

Wat houdt google shopping in?

Google shopping wordt gebruikt voor het promoten en verkopen van je producten, ook is het een onderdeel van SEA. Door die combinatie wordt het gedraaid door meerdere platformen, Google Ads en Google Merchant Center. Door deze advertenties heb je niet meer te maken met alleen tekst. Nu komt er ook visueel beeld bij kijken, en kan je ook meteen de prijzen zien. Ook kan je prijzen van verschillende bedrijven die hetzelfde product aanbieden vergelijken. Iets wat heel erg voordelig is. 

De kosten van Google shopping worden gebaseerd op hoe vaak er op jouw advertentie geklikt is. Wanneer er dus wordt geklikt op jouw advertentie moet je ervoor betalen. Je kan zelf instellen wat het budget is, zo kan je er dus niet overheen gaan. 

Online Infinity is een online marketing bureau die deze hele online marketing campagne voor jou kan verzorgen, een echte aanrader!

online-infinity.nl